Afdrukken

Een nieuwe 100% #woof Tour afgesloten met Urvic en KLEBER

Het zit erop! De 103de editie van de Tour de France kwam na twee spannende weken tot een einde. 3.519 kilometer koers, adrenaline en spanning, maar ook kilometers die gereden werden met KLEBER Quadraxer 2 banden. Natuurlijk werden wij tijdens deze trip vergezeld door onze trouwe viervoeter Urvic. Hij nam even de gelegenheid om een aantal ‘Woofies’ te maken. Blik samen met ons terug op de afgelopen editie:

De Tour de France is in de eerste plaats een verzameling van een groot aantal steden en dorpen, onvergetelijke landschappen en prachtige monumenten van het Franse erfgoed. En laten we niet vergeten: de duizenden goodies die uitgedeeld worden langs de weg!

De Tour de France is ook een karavaan met de belangrijkste spelers die niet gemist mogen worden. Met een Urvic aan hun zijde, is plezier gegarandeerd!  

De reclamekaravaan is een veiligheidsmaatregel om rustig van de Tour de France te kunnen genieten. Urvic hield zijn ogen wijd open, ook tijdens de dagelijkse controles van de bandenspanning van alle officiële auto’s en van de karavaan.

Tot slot zou de Tour de France niet hetzelfde zijn zonder het enthousiasme van de toeschouwers wanneer Urvic passeerde. Met een aantal originele verrassingen langs de kant van de weg!

Een nieuwe pagina in de geschiedenis van KLEBER over de Tour de France is geschreven. Urvic staat nu al te popelen om u volgend jaar weer te ontmoeten, voor een nieuwe editie! Het KLEBER team wenst u een fijne vakantie!

Urvic’s touch

Volg Urvic in September met een nieuwe #UrvicStories video op de Facebook pagina van KLEBER .